Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Mest sete shows på Netflix i 2018

Mest sete shows på Netflix i 2018

12/12/2018 | Flixfilm

Netflix holder normalt deres seertal under lås og slå, men i år har streamingtjenesten valgt at løfte sløret for noget af deres medlemmers seervaner.

Underholdningsgiganten har således offentliggjort en liste over de shows, som deres medlemmer så flest minutter af og slugte hurtigst. Det er altså tv-serier med den højeste gennemsnitlige visningstid per session.

Tallene stammer fra USA, men på en overraskende førsteplads finder man ‘On My Block’, som blev udgivet på Netflix uden relativt stor bevågenhed – i hvert fald i Danmark.

‘On My Block’ er et coming-of-age komediedrama, som følger venskabet mellem fire kloge, sjove og kvikke teenagere, da de starter i high school i et hårdt kvarter i storbyen Los Angeles.

Netflix har allerede annonceret, at ‘On My Block’´sæson 2 er i produktion og snart får eksklusiv premiere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er også bemærkelsesværdigt at den ikoniske Netflix-serie ‘Orange Is the New Black’ lander på en tiende plads. Serien, som tidligere har været blandt de mest populære, lader til at have tabt momentum, hvilket nok også er årsagen til at Netflix har valgt at lukke serien efter næste sæson.

LÆS OGSÅ:   Det populære kortspil 'Exploding Kittens' kommer som Netflix-serie

Herunder kan du se listen med de tv-serier med de mest sete serier;

1. On My Block

2. Making a Murderer – Sæson 2

3. 13 Reasons Why – Sæson 2

4. Last Chance U: Indy

5. Bodyguard

6. Fastest Car

7. The Haunting of Hill House

8. Anne with an E – Sæson 2

9. Insatiable – Sæson 1

10. Orange Is the New Black – Sæson 6

Listen omfatter kun serier, der har haft premiere i perioden 1. januar til og med 28. november 2018 og er ikke en oversigt over de mest populære serier – dem som er set flest gange – men serier, som blev set mest ved hver visning og som medlemmerne dermed hurtigst så færdig.

2018YearInReview Shows BINGE
Skriv kommentar