Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » De sidste afsnit af ‘Manifest’ kommer snart

De sidste afsnit af ‘Manifest’ kommer snart

07/04/2023 | Flixfilm

Streamingtjenesten Netflix har netop afsløret premieredatoen for de endegyldigt sidste 10 afsnit af den amerikanske overnaturlige drama-serie ‘Manifest’.

De sidste afsnit i ‘Manifest’ sæson 4 kommer den 2. juni.

Under en flyvetur fra Jamaica til New York City, rammer et passagerfly i ‘Manifest’ ind i en skræmmende turbulens. Da besætningen og passagerne efterfølgende lander i lufthavnen opdager flyets 191 passagerer, at der er gået over 5 år.

Efterhånden som passagerne vender tilbage til samfundet ser du hurtigt i øjnene, at deres liv – og deres familie og venner – ikke er de samme, som de var da de tog afsted.

Artiklen fortsætter under annoncen

I fjerde sæson står passagererne over for en livsfarlig situation, da en mystisk ulykke bringer ildevarslende advarsler af bibelske dimensioner.

Det leder til en kamp mellem det gode og onde i dette mest skræmmende og spændingsfyldte kapitel i ‘Manifest’-serien.

De sidste 10 afsnit i sæson 4 kommer næsten otte måneder efter at de første afsnit landede på streamingtjenesten den 4. november 2022.

LÆS OGSÅ:   Afslutningen på 'The Crown' kommer til efteråret

I serien medvirker Melissa Roxburgh, Josh Dallas, J.R. Ramirez, Luna Blaise, Ty Doran, Parveen Kaur, Matt Long, Holly Taylor, Daryl Edwards m.fl.

‘Manifest’ blev oprindelig droppet efter tre sæsoner af NBC, men Netflix kunne i 2021 afsløre, at de havde overtaget rettighederne og ville lave nye afsnit.

Streamingtjenesten har på nuværende tidspunkt kun forpligtet sig til at lave en fjerde sæson, men mon ikke at Netflix holder en dør åben for en eventuel sæson 5, hvis serien bliver et verdensomspændende hit.

I Danmark klarer serien sig i hvert fald godt og ramte førstepladsen over de mest sete serier i Danmark ved premiere på fjerde sæson.

Se ‘Manifest‘ på Netflix Danmark. Sæson 4, del 2 har premiere den 2. juni.
Skriv kommentar