Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » De skønne synderinder

De skønne synderinder

02/12/2021 | Flixfilm

De skønne synderinder på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Da en betjent i en lille by finder ud af, at et lokalt teater overvejer at opføre et dristigt varietéshow, beslutter han at undersøge sagen selv.

De skønne synderinder havde premiere på Netflix Danmark den 2. december, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til De skønne synderinder på YouTube.Se De skønne synderinder på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om De skønne synderinder ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at De skønne synderinder stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame De skønne synderinder, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til De skønne synderinder er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar