Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » De små sejre

De små sejre

23/03/2023 | Flixfilm

De små sejre på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En fotojournalist lægger krigen bag sig, men finder det lige så svært at finde rundt blandt smuldrende forhold, indre kampe og en svær fortid.Se De små sejre på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

De små sejre havde premiere på Netflix Danmark den 23. marts, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til De små sejre på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om De små sejre ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at De små sejre stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame De små sejre, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til De små sejre er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar