Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » De største Netflix-hits i 2015

De største Netflix-hits i 2015

13/12/2015 | Flixfilm

netflix danmark logoDen amerikanske streamingtjeneste Netflix kunne i år fejrer 3-års fødselsdag i Danmark og med mere end en halv million danske medlemmere, er Netflix allerede blevet en af de mest populære streamingtjenester herhjemme. Men hvad er det så danskerne ser på Netflix? Vi har kigget i statistikken og fundet frem til de største hits på Netflix Danmark i 2015.

Da streamingtjenesten Netflix ikke annoncerer egne seertal er listen baseret på statistik, søgninger og sidevisninger fra Flixfilm.dk, og det er på baggrund af dette, at vi har fundet frem til de mest populære serier på Netflix Danmark.

Se årets største Netflix-hits her;

88803211. Suits

Årets mest populære serie på Netflix er komedieserien Suits, hvor man følger Mike Ross, der arbejder som advokat i New York – selvom han droppede ud af universitet og ikke færdiggjorde sin uddannelse. Der er på tre sæsoner af Suits tilgængelig på Netflix, mens sæson 4 snart har premiere.

111921032. Homeland

På anden pladsen finder man dramaserien Homeland, som også er blevet ekstremt populær i Danmark. Netflix havde for få måneder siden premiere på sæson 4, der makerede et dramatisk vendepunkt for serien da CIA-agent Carrie Mathison er sendt til Kabul hvor hun skal jagte terrorister.

Artiklen fortsætter under annoncen

22989834-13. The Walking Dead

Zombie-serien The Walking Dead lander på en tredjeplads over årets Netflix-hits. Det er lidt tragikomisk eftersom serien blev taget af streamingtjenesten i sidste måned da Netflix ikke længere har rettighederne. Lad os håbe, at seriens store popularitet gør at den snart vender tilbage.

LÆS OGSÅ:   Netflix streamer hotdogspisningskonkurrence

116510264. The Vampire Diaries

The Vampire Diaries byder på romantik, gys og drama, og tager udgangspunkt i den lille by Mystic Falls, Virginia, som er hjemsøgt af overnaturlige væsner. Her følger man to vampyrbrødre, som vil sikre at byens mørke hemmeligheder forbliver skjulte.

225521535. Pretty Little Liars

Teenagedrama-serien Pretty Little Liars, hvor man følger de fire veninder Spencer Hastings, Hanna Marin, Emily Fields og Aria Montgomery, som modtager mystiske trusler fra en person som vil afsløre deres hemmeligheder, er landet på dette års fjerdeplads.
 
Også serierne Arrow, Under The Dome, Violetta, Teen Wolf, Modern Family, Bones og House of Cards var særdeles populære i 2015, men altså ikke nok til at komme i top 5.

Undersøgelsen er udarbejdet af Flixfilm.dk og resultaterne er baseret på mere end 5 mio. sidevisninger lavet af danskere bosat over hele landet. Flixfilm er Danmarks største nyhedsside for Netflix-medlemmer og enthusiaster med over 100.000 unikke besøgende om måneden.
Skriv kommentar