Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » De unge år: Erik Nietzsche sagaen del 1

De unge år: Erik Nietzsche sagaen del 1

19/12/2018 | Flixfilm

Se De unge år: Erik Nietzsche sagaen del 1 på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Lars von Trier har skrevet denne satire, som er baseret på hans egne oplevelser. Vi følger Erik Nietzsche, en ung bænkevarmer som begynder på en filmskole i 1970'erne.


Se De unge år: Erik Nietzsche sagaen del 1 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDe unge år: Erik Nietzsche sagaen del 1 havde premiere på Netflix Danmark den 19. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om De unge år: Erik Nietzsche sagaen del 1 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til De unge år: Erik Nietzsche sagaen del 1 herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til De unge år: Erik Nietzsche sagaen del 1 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at De unge år: Erik Nietzsche sagaen del 1 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar