Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Intouchables

The Intouchables

01/11/2014 | Flixfilm

The Intouchables på Netflix

Produktionsår: 2011
Genre: Biography, Comedy, Drama
Instruktion: Olivier Nakache, Éric Toledano
Skuespillere: François Cluzet, Omar Sy, Anne Le Ny
Spilletid: 112 min
Land: France
Sprog: French, English
IMDb-karakter: 8.5

Handling: Stenrige Phillipe er lam. Driss er arbejdsløs og småkriminel, men Phillipe ansætter ham alligevel som personlig assistent, og et uventet og usædvanligt venskab opstår.

The Intouchables (De Urørlige) havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Intouchables på YouTube.



Se The Intouchables på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Intouchables (De Urørlige) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Intouchables stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Intouchables, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Intouchables (De Urørlige) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.




Skriv kommentar