Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Intouchables

The Intouchables

01/11/2014 | Ingen kommentarer

Se The Intouchables på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Biography, Comedy, Drama
Instruktør: Olivier Nakache, Éric Toledano
Skuespillere: François Cluzet, Omar Sy, Anne Le Ny, Audrey Fleurot
Spilletid: 112 min
Land: France
Sprog: French, English
IMDb-karakter: 8.5

Resumé: Stenrige Phillipe er lam. Driss er arbejdsløs og småkriminel, men Phillipe ansætter ham alligevel som personlig assistent, og et uventet og usædvanligt venskab opstår.


Se The Intouchables på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Intouchables (De Urørlige) havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Intouchables (De Urørlige) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Intouchables herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Intouchables (De Urørlige) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Intouchables stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar