Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » De værste film og serier fra Netflix i 2018

De værste film og serier fra Netflix i 2018

01/01/2019 | Flixfilm

haunted netflix værste anmeldelse danmark film serieStreamingtjenesten Netflix har hvert år premiere på utallige film og serier, men desværre byder alle ikke på lige høj underholdningsværdi.

I denne artikel har vi fundet de Netflix Originals fra 2018, som blev sablet ned og fik den dårligste bedømmelse – 1 stjerne – af vore anmeldere.

Flixfilm.dk har fire anmeldere tilknyttet og de havde desværre alle fornøjelsen af at anmelde en film eller serie, som scorede bundkarakter.

Du kan også gå på opdagelser i de øvrige anmeldelser og finde dem der fik 2 stjerner, 3 stjerner, 4 stjerner, 5 stjerner og 6 stjerner.

Se de film og serier, som fik de dårligste anmeldelser herunder;

Artiklen fortsætter under annoncen

Game Over, Man!

Tre venner med store drømme går fra at være driverter uden fremtid til at være seje krigere, da deres fornemme hotel overtages af terrorister.

Anmelder Søren Meinertz skrev; ‘Game Over, Man!’ er et kynisk kalkuleret produkt, der søger at kradse penge ind på samtlige hotte trends i filmverdenen lige nu: 80’er pop-kultur, ultravold og raunchy jokes. Men den gør det uden hjerte eller hjerne.

Læs hele anmeldelsen her: Game Over, Man!

Artiklen fortsætter under annoncen

Haunted

Virkelige personer sidder sammen med venner og familie og fortæller forfærdelige, sande historier, de har oplevet, som bliver genskabt via rystende rekonstruktioner.

Frederikke Goth, som anmeldte serien, skrev; Det mest hjemsøgende ved dette mærkelige horror-reality-koncept er de voldsomme traumer og svigt, som de fortællende tydeligvis har været udsat for som børn. Det kræver mere end almindelig indlevelsesevne at se bort fra disse og tro på deres spøgelseshistorier.

Læs hele anmeldelsen her: Haunted – sæson 1

The Package

Da deres makker kommer ud for et uheld under forårsferien, sætter fire kammerater alt på spil – inklusive deres værdighed – for at få ham tilbage på sporet.

LÆS OGSÅ:   Den prisvindende detektiv-komedieserie 'Psych' kommer på Netflix

Filmen blev anmeldt af Michael Larsen, der blandt andet skrev: ‘The Package’ er en latterlig parade af klamme gags og platte jokes, der gang på gang rammer bunden. På en halvanden time bliver det ret hurtigt træt at se og høre dick jokes, som filmen skrider frem. De unge skuespillere formår aldrig at mestre timingen med alt den mængde af den typiske amerikanske sexforskrækkede humor.

Læs hele anmeldelsen her: The Package

sick note anmeldelse review netflix series 2018

Sick Note

Da den dovne Daniel Glass fejlagtigt får en kræftdiagnose, fører hans løgne ham ind i et absurd spind af svindel, afpresning, mistanker og uheld.

Anmelder Lars Møller skrev blandt andet: Rupert Grint og Nick Frost formår desværre ikke at redde dette trættende bud på endnu en klichéfyldt britisk tv-serie. Men er man meget stor fan af sort, tør britisk humor, kan der måske være lidt at hente.

Læs hele anmeldelsen her: Sick Note – sæson 1

Flixfilm har desværre ikke haft mulighed for at anmelde alle de mange nye film og serier fra Netflix, der er udkommet i 2018, så hvis du har set en Netflix Original, som ikke har levet op til dine forventninger så skriv den gerne nederst i kommentarfeltet således du kan advare andre inden de får sat sig for godt til rette i sofaen.

Find flere guides og inspiration til hvad du skal se (og ikke se) på streamingtjenesten Netflix her; Film- og serier-anbefalinger.
Skriv kommentar