Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » De vigtigste film og serier på Netflix

De vigtigste film og serier på Netflix

12/06/2020 | Flixfilm

De vigtigste film og serier på NetflixNår vi siger, “Black Lives Matter,” siger vi også, “Black storytelling matters.”

Streamingtjenesten Netflix har for alvor kastet sig ind i kampen om retfærdighed og offentligt støttet Black Lives Matter.

Netflix’ forpligtelse på at medvirke til oprigtig, systemisk forandring tager tid, men de vil begynde, ved at sætte fokus stærke og multifacetterede fortællinger fra sorte stemmer. Det er deres pligt overfor deres sorte medlemmer, medarbejdere, skabere og talenter, pointerer Netflix.

Streamingtjenesten har derfor kurateret en liste af titler, der skildrer kampen imod racemæssig uretfærdighed i USA. Tjek hele samlingen her.

Herunder kan du se et udpluk af de vigtigste film og serier på Netflix;

13th

13th

I denne tankevækkende dokumentar analyserer akademikere, aktivister og politikere kriminaliseringen af afroamerikanere og USA’s fængselsboom.

Se 13th på Netflix.

LA 92

LA 92

Optagelser, der aldrig har været vist før, er med til at genfortælle historien om Rodney King-sagen fra 1992 og om de civile optøjer, der fulgte efter.

Se LA 92 på Netflix Danmark.

When They See Us

When They See Us

Fem teenagere fra Harlem fanges i et mareridt, da de bliver falskt anklaget for et brutalt angreb i Central Park. Baseret på virkelige hændelser.

Stream When They See Us på Netflix.

Shes Gotta Have It

She’s Gotta Have It

En uafhængig kvinde kan ikke vælge mellem tre totalt uegnede bejlere: Jamie, der gerne vil have et forhold, Greer, en mandlig model uden dybde, og Mars, et cykelbud.

Se She’s Gotta Have It på Netflix Danmark.

strong island

Strong Island

Familiesammenhold, sorg og racemæssig uretfærdighed forenes i denne dokumentar, der undersøger mordet på filmskaberen Yance Fords bror.

Se Strong Island på Netflix.

Find flere guides og inspiration til hvad du skal se på streamingtjenesten Netflix her; Film- og serier-anbefalinger.Skriv kommentar