Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » De vilde siv

De vilde siv

10/09/2021 | Flixfilm

Se De vilde siv på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Med Frankrigs krig i Algeriet som bagtæppe udforsker franske kostskoleelever i 1960'erne konsekvenserne af deres spirende seksualitet.

De vilde siv havde premiere på Netflix Danmark den 10. september, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til De vilde siv på YouTube.Se De vilde siv på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om De vilde siv ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at De vilde siv stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame De vilde siv, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til De vilde siv er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til De vilde siv

  1. Uffe Rasmussen - kl. 21:50, 11-09-2021:

    Denne film fik premiere – som på forhånd annonceret af Netflix – den 8/9. Jeg så denne dag ved selvsyn, at den var både klar og parat til blive streamet. Hvordan kan det være, at den ifølge oversigten – og nærværende side for filmen – ikke skulle have (haft) premiere førend to dage senere?

    At jeg overhovedet spø’r, skyldes, at mit indtryk ér, at I generelt er fantastisk godt i sync med Netflix Danmark, hvilket jeg har ualmindelig stor glæde af; var det således ikke for jer, ville en pæn portion film på Netflix højst sandsynligt gå under radaren for undertegnede.

    Bedste hilsner herfra

    Skriv kommentar