Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Den paranormale ‘Dead Boy Detectives’ får første trailer

Den paranormale ‘Dead Boy Detectives’ får første trailer

09/04/2024 | Flixfilm

Den 25. april har Netflix premiere på den nye overnaturlige detektivserie ‘Dead Boy Detectives’, som er baseret på DC-tegneserien af samme navn af Neil Gaiman (‘The Sandman’).

Nu kan streamingtjenesten løfte sløret for første trailer til serien, der er på i alt 8 episoder, som kan ses nederst i artiklen.

‘Dead Boy Detectives’ følger Edwin og Charles, der er bedste venner.. og spøgelser… og de bedste detektiver på et jordiske niveau. De vil gøre alt for at holde sammen – herunder at undslippe onde hekse, Helvede og selveste Døden.

Med hjælp fra clairvoyanten Crystal og hendes ven Niko, er de i stand til at opklare nogle af de mest mystiske paranormale sager i den dødelige verden.

Artiklen fortsætter under annoncen

LÆS OGSÅ:   Den danske komedie 'Højst besynderlige typer' lander snart på Netflix

Rollelisten består af relativt uprøvede navne som George Rexstrew (‘Findhorn Case 31.08.18’), Jayden Revri (‘The Lodge’), Kassius Nelson (‘Hollyoaks’) og Yuyu Kitamura (‘Expats’).

‘Dead Boy Detectives’ forgår i samme univers som den anden Netflix-serie ‘The Sandman’, som blev et overraskende hit for streamingtjenesten og en sæson 2 er netop nu under udvikling. Man kan endda se Kirby Howell-Baptiste som spiller Døden i ‘The Sandman’, dukke op i traileren til ‘Dead Boy Detectives’.

Se ‘Dead Boy Detectives’ på Netflix Danmark fra den 25. april.
Skriv kommentar