Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dead End: Paranormal Park

Dead End: Paranormal Park

16/06/2022 | Flixfilm

Dead End: Paranormal Park på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Animation, Adventure, Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Kathreen Khavari, Emily Osment, Alex Brightman
Spilletid: N/A
Land: United Kingdom, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: To teenagere og en talende mops hjælper hinanden med at bekæmpe dæmoner i en hjemsøgt forlystelsespark – og måske vil de redde verden fra en overnaturlig apokalypse.

Dead End: Paranormal Park (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 16. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Dead End: Paranormal Park på YouTube.Se Dead End: Paranormal Park på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Dead End: Paranormal Park (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dead End: Paranormal Park (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dead End: Paranormal Park, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dead End: Paranormal Park er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar