Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dead Kids

Dead Kids

01/12/2019 | Flixfilm

Dead Kids på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Thriller
Instruktion: Mikhail Red
Skuespillere: Kelvin Miranda, Vance Larena, Khalil Ramos
Spilletid: 98 min
Land: Philippines, United States
Sprog: Tagalog, Filipino
IMDb-karakter: 5.3

Handling: En socialt akavet teenager bliver venner med en gruppe unge, der planlægger at bortføre skolens arrogante, rige dreng – indtil deres plan bliver dødbringende.

Dead Kids havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Dead Kids på YouTube.Se Dead Kids på NetflixAnmeldelse: Dead Kids

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Dead Kids ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dead Kids stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dead Kids, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dead Kids er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar