Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dead Kids

Dead Kids

01/12/2019 | Flixfilm

Se Dead Kids på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Thriller
Instruktør: Mikhail Red
Skuespillere: Kelvin Miranda, Vance Larena, Khalil Ramos, Jan Silverio
Spilletid: 98 min
Land: Philippines, USA
Sprog: Filipino, Tagalog
IMDb-karakter: 5.6

Beskrivelse: En socialt akavet teenager bliver venner med en gruppe unge, der planlægger at bortføre skolens arrogante, rige dreng – indtil deres plan bliver dødbringende.


Se Dead Kids på Netflix

Anmeldelse: Dead Kids

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Dead Kids havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dead Kids ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Dead Kids:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Dead Kids er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dead Kids stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar