Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dead Like Me: Life After Death

Dead Like Me: Life After Death

27/01/2014 | Flixfilm

Se Dead Like Me: Life After Death på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Comedy, Drama, Fantasy
Instruktør: Stephen Herek
Skuespillere: Ellen Muth, Callum Blue, Sarah Wynter, Jasmine Guy
Spilletid: 87 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: En teenagepige dør pludselig, men forbliver blandt de levende som kvinden med leen. Mens hun udfører sine pligter, kan hun opleve det liv, som hun altid tog for givet.


Se Dead Like Me: Life After Death på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDead Like Me: Life After Death havde premiere på Netflix Danmark den 27. januar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dead Like Me: Life After Death ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Dead Like Me: Life After Death herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Dead Like Me: Life After Death er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dead Like Me: Life After Death stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar