Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dead Like Me

Dead Like Me

07/02/2014 | Flixfilm

Se Dead Like Me på Netflix

Indspilningsår: 2003–2004
Genre: Comedy, Drama, Fantasy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Ellen Muth, Callum Blue, Jasmine Guy, Mandy Patinkin
Spilletid: 60 min
Land: Canada, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.1

Beskrivelse: Georgia Lass dør en pludselig død og opdager til sin overraskelse, at efterlivet findes, og at hun allerede har fået arbejde som "kvinden med leen".


Se Dead Like Me på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDead Like Me havde premiere på Netflix Danmark den 7. februar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dead Like Me ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Dead Like Me herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Dead Like Me er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dead Like Me stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar