Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dead Man Down

Dead Man Down

01/11/2016 | Flixfilm

Se Dead Man Down på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Action, Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Niels Arden Oplev
Skuespillere: Colin Farrell, Noomi Rapace, Terrence Howard, Dominic Cooper
Spilletid: 118 min
Land: USA
Sprog: English, French, Albanian, Spanish, Hungarian
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: I denne krimithriller spiller Colin Farrell en brutal bandegorilla, der falder for en kvinde, som er opsat på at få hævn over hans chef.


Se Dead Man Down på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDead Man Down havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dead Man Down ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Dead Man Down herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Dead Man Down er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dead Man Down stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar