Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dead Man Running

Dead Man Running

15/12/2014 | Ingen kommentarer

Se Dead Man Running på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Action, Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Alex De Rakoff
Skuespillere: Clint Koroan, Fredi 'Kruga' Nwaka, 50 Cent, Ashley Walters
Spilletid: 92 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Resumé: En tidligere fængselsfange tager på et vildt eventyr fyldt med slagsmål, skuddueller og ekstreme udfordringer for at betale sin gæld til en lånehaj.


Se Dead Man Running på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Dead Man Running havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dead Man Running ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Dead Man Running herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Dead Man Running er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dead Man Running stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar