Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dead Man Running

Dead Man Running

15/12/2014 | Flixfilm

Se Dead Man Running på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Action, Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Alex De Rakoff
Skuespillere: Clint Koroan, Fredi 'Kruga' Nwaka, 50 Cent, Ashley Walters
Spilletid: 92 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Beskrivelse: En tidligere fængselsfange tager på et vildt eventyr fyldt med slagsmål, skuddueller og ekstreme udfordringer for at betale sin gæld til en lånehaj.


Se Dead Man Running på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDead Man Running havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dead Man Running ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Dead Man Running herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Dead Man Running er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dead Man Running stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar