Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dead Man Running

Dead Man Running

15/12/2014 | Flixfilm

Dead Man Running på Netflix

Produktionsår: 2009
Genre: Action, Crime, Drama
Instruktion: Alex De Rakoff
Skuespillere: Clint Koroan, Fredi 'Kruga' Nwaka, 50 Cent
Spilletid: 92 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Handling: En tidligere fængselsfange tager på et vildt eventyr fyldt med slagsmål, skuddueller og ekstreme udfordringer for at betale sin gæld til en lånehaj.

Dead Man Running havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Dead Man Running på YouTube.Se Dead Man Running på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Dead Man Running ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dead Man Running stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dead Man Running, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dead Man Running er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar