Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Dead Poets Society (Døde Poeters Klub)

01/05/2014 | Ingen kommentarer

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDB-bedømmelse:

Resumé: John Keating er ny lærer på Welton og opfordrer eleverne til at tænke selv. En gruppe elever danner "Døde poeters klub", hvor de ryger og drikker, mens de læser digte.


Se Dead Poets Society (Døde Poeters Klub) på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Dead Poets Society (Døde Poeters Klub) havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dead Poets Society (Døde Poeters Klub) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Dead Poets Society (Døde Poeters Klub) herunder:Fra premieredatoen (1. maj, 2014) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Dead Poets Society (Døde Poeters Klub) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Dead Poets Society (Døde Poeters Klub) stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar