Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dead Poets Society (Døde Poeters Klub)

Dead Poets Society (Døde Poeters Klub)

01/05/2014 | Flixfilm

Se Dead Poets Society (Døde Poeters Klub) på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: John Keating er ny lærer på Welton og opfordrer eleverne til at tænke selv. En gruppe elever danner "Døde poeters klub", hvor de ryger og drikker, mens de læser digte.


Se Dead Poets Society (Døde Poeters Klub) på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDead Poets Society (Døde Poeters Klub) havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dead Poets Society (Døde Poeters Klub) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Dead Poets Society (Døde Poeters Klub) herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Dead Poets Society (Døde Poeters Klub) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dead Poets Society (Døde Poeters Klub) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar