Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dead Poets Society (Døde Poeters Klub)

Dead Poets Society (Døde Poeters Klub)

01/05/2014 | Ingen kommentarer

Se Dead Poets Society (Døde Poeters Klub) på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: John Keating er ny lærer på Welton og opfordrer eleverne til at tænke selv. En gruppe elever danner "Døde poeters klub", hvor de ryger og drikker, mens de læser digte.


Se Dead Poets Society (Døde Poeters Klub) på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Dead Poets Society (Døde Poeters Klub) havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dead Poets Society (Døde Poeters Klub) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Dead Poets Society (Døde Poeters Klub) herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Dead Poets Society (Døde Poeters Klub) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dead Poets Society (Døde Poeters Klub) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar