Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » ‘Dead to Me’ slutter efter tredje sæson

‘Dead to Me’ slutter efter tredje sæson

07/07/2020 | Flixfilm

Dead to Me slutter efter tredje sæsonStreamingtjenesten Netflix har netop offentliggjort den glædelige nyhed, at den populære komedieserie ‘Dead to Me’ vender tilbage med en trejde sæson.

Desværre er den dårlige nyhed, at sæson 3 også bliver den sidste.

Det bekræfter Netflix i en pressemeddelelse.

Baseret på oplysninger som det amerikanske medie Deadline har fået fat i, så lader det ikke til være Netflix, som har taget beslutningen om at lukke serien.

Artiklen fortsætter under annoncen

‘Dead To Me’ har nemlig været en stor succes for streamingtjenesten og mere end 30 millioner husstande så første sæson i løbet af 4 uger, da sæsonen havde premiere i 2019.

Fra holdet bag serien lyder det endvidere, at det er det rette tidspunkt at binde knude på historien om de to enker Jen og Judy.

Jen (Christina Applegate) er en hånlig enke, der er fast besluttet på at løse hendes mands ”hit-and-run-mord”. Judy (Linda Cardellini) er en optimistisk, frisindet kvinde, der for nylig har lidt sit eget tragiske tab. Da de to kvinder mødes i en støttegruppe, bliver de på usandsynlig vis venner, selvom deres personlighed er hinandens modpoler. Deres bånd til hinanden forstærkes over vin, småkager og en fælles interesse for The Facts of Life, mens Judy desperat forsøger at beskytte Jen fra en chokerende hemmelighed, der kan ødelægge det liv, hun kender.

LÆS OGSÅ:   De 5 mest sete film på Netflix lige nu

‘Dead to Me’, der er skabt af Liz Feldman (‘2 Broke Girls’, ‘One Big Happy’), er amerikansk komedieserie, der dykker ned i det smertefulde, ufiltrerede, underlige og sjove hav af sorg, tab og tilgivelse.

Netflix oplyser i forbindelse med aflysningen, at de har indgået en eksklusiv aftale med seriens skaber, Liz Feldman, som fremover skal udvikle nye film og serier til streamingtjenesten.

Se ‘Dead to Me‘ på Netflix Danmark.Skriv kommentar