Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dead to Me

Dead to Me

08/05/2020 | Flixfilm

Se Dead to Me på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Christina Applegate, Linda Cardellini, Sam McCarthy, Luke Roessler
Spilletid: 30 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.0

Beskrivelse: En enke, som leder efter den flugtbillist, der kørte hendes mand ihjel, bliver ven med en excentrisk optimist, der ikke er helt, hvad hun ser ud til at være.


Se Dead to Me på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Dead to Me (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 8. maj, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dead to Me (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Dead to Me:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Dead to Me er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dead to Me (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar