Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dead to Me

Dead to Me

03/05/2019 | Ingen kommentarer

Se Dead to Me på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Christina Applegate, Linda Cardellini, James Marsden, Max Jenkins
Spilletid: 30 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.1

Resumé: En enke, som leder efter den flugtbillist, der kørte hendes mand ihjel, bliver ven med en excentrisk optimist, der ikke er helt, hvad hun ser ud til at være.


Se Dead to Me på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Dead to Me (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 3. maj, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dead to Me (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Dead to Me herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Dead to Me er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dead to Me (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar