Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dead to Me

Dead to Me

17/11/2022 | Flixfilm

Dead to Me på Netflix

Produktionsår: 2019–2022
Genre: Comedy, Crime, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Christina Applegate, Linda Cardellini, Sam McCarthy
Spilletid: 30 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.0

Handling: En enke, som leder efter den flugtbillist, der kørte hendes mand ihjel, bliver ven med en excentrisk optimist, der ikke er helt, hvad hun ser ud til at være.Se Dead to Me på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Dead to Me (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 17. november, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Dead to Me på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Dead to Me (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dead to Me (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dead to Me, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dead to Me er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar