Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Deadly Class

Deadly Class

01/11/2020 | Flixfilm

Deadly Class på Netflix

Produktionsår: 2018–2019
Genre: Action, Adventure, Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Benedict Wong, Benjamin Wadsworth, Lana Condor
Spilletid: 1 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Handling: San Francisco i 1980'erne: En hjemløs teenager rekrutteres til en sagnomspunden privatskole, hvor børn fra kriminelle familier lærer at mestre "den dødbringende kunst".

Deadly Class (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Deadly Class på YouTube.Se Deadly Class på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Deadly Class (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Deadly Class (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Deadly Class, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Deadly Class er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar