Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Deadly Class

Deadly Class

01/11/2020 | Flixfilm

Se Deadly Class på Netflix

Indspilningsår: 2018–2019
Genre: Action, Adventure, Comedy, Crime, Drama, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Benedict Wong, Benjamin Wadsworth, Lana Condor, María Gabriela de Faría
Spilletid: 60 min
Land: USA, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Handling: San Francisco i 1980'erne: En hjemløs teenager rekrutteres til en sagnomspunden privatskole, hvor børn fra kriminelle familier lærer at mestre "den dødbringende kunst".Se Deadly Class på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Deadly Class (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Deadly Class (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Deadly Class er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Deadly Class (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar