Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Deadly Illusions

Deadly Illusions

18/03/2021 | Flixfilm

Deadly Illusions på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Drama, Thriller
Instruktion: Anna Elizabeth James
Skuespillere: Dermot Mulroney, Kristin Davis, Shanola Hampton
Spilletid: 1 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.7

Handling: Da en bestsellerforfatter med skriveblokering ansætter en ny barnepige til sine børn, begynder grænsen mellem fiktion og virkelighed at blive sløret.

Deadly Illusions havde premiere på Netflix Danmark den 18. marts, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Deadly Illusions på YouTube.Se Deadly Illusions på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Deadly Illusions ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Deadly Illusions stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Deadly Illusions, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Deadly Illusions er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar