Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Deadly Impact

Deadly Impact

27/01/2014 | Flixfilm

Se Deadly Impact på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Action, Crime, Thriller
Instruktør: Robert Kurtzman
Skuespillere: Sean Patrick Flanery, Joe Pantoliano, Carmen Serano, Greg Serano
Spilletid: 96 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.3

Beskrivelse: En politibetjent med en pinefuld fortid vender hjem for at hjælpe FBI med at opspore en genial lejemorder.


Se Deadly Impact på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDeadly Impact havde premiere på Netflix Danmark den 27. januar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Deadly Impact ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Deadly Impact herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Deadly Impact er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Deadly Impact stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar