Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Deadly Record

Deadly Record

06/03/2022 | Flixfilm

Deadly Record på Netflix

Produktionsår: 1959
Genre: Crime, Drama, Mystery
Instruktion: Lawrence Huntington
Skuespillere: Lee Patterson, Barbara Shelley, Jane Hylton
Spilletid: 58 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Handling: En pilot, som er den hovedmistænkte for drabet på sin hustru, begynder desperat at undersøge hustruens omgangskreds for at finde ud af, hvem morderen er.

Deadly Record havde premiere på Netflix Danmark den 6. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Deadly Record på YouTube.Se Deadly Record på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Deadly Record ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Deadly Record stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Deadly Record, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Deadly Record er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar