Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Deadly Revenge

Deadly Revenge

31/08/2015 | Flixfilm

Se Deadly Revenge på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Thriller
Instruktion: Michael Feifer
Skuespillere: Alicia Ziegler, Mark Hapka, Donna Mills, Constance Wu
Spilletid: 92 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.5

Handling: En arkitekt, som er dybt forelsket i sin tilsyneladende perfekte forlovede, forfærdes, da hun afslører en hemmelighed fra hans fortid, der kan ende med at dræbe hende.

Deadly Revenge havde premiere på Netflix Danmark den 31. august, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Deadly Revenge på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Deadly Revenge ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Deadly Revenge stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Deadly Revenge, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Deadly Revenge er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar