Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Deaf U

09/10/2020 | Flixfilm

Deaf U på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Drama, Reality-TV
Instruktion: N/A
Skuespillere: Rodney Burford, Alexa Paulay-Simmons, Cheyenna Clearbrook
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Handling: I denne realityserie fortæller en sammentømret gruppe af døve og svagthørende elever deres historier og udforsker livet på Gallaudet Universitetet.

Deaf U (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 9. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Deaf U på YouTube.Se Deaf U på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Deaf U (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Deaf U (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Deaf U, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Deaf U er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar