Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dealers: Put Your Money Where Your Mouth Is

Dealers: Put Your Money Where Your Mouth Is

29/01/2018 | Flixfilm

Se Dealers: Put Your Money Where Your Mouth Is på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: På auktioner og loppemarkeder i hele Storbritannien og Europa konkurrerer eksperter om at få den største fortjeneste på antikviteter og samlerobjekter.


Se Dealers: Put Your Money Where Your Mouth Is på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDealers: Put Your Money Where Your Mouth Is (Krejlere: Gør holdning til handling) (Sæson 8) havde premiere på Netflix Danmark den 29. januar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dealers: Put Your Money Where Your Mouth Is (Krejlere: Gør holdning til handling) (Sæson 8) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Dealers: Put Your Money Where Your Mouth Is herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Dealers: Put Your Money Where Your Mouth Is (Krejlere: Gør holdning til handling) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dealers: Put Your Money Where Your Mouth Is (Sæson 8) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar