Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dealers: Put Your Money Where Your Mouth Is

Dealers: Put Your Money Where Your Mouth Is

29/01/2018 | Flixfilm

Se Dealers: Put Your Money Where Your Mouth Is på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: På auktioner og loppemarkeder i hele Storbritannien og Europa konkurrerer eksperter om at få den største fortjeneste på antikviteter og samlerobjekter.

Dealers: Put Your Money Where Your Mouth Is (Krejlere: Gør holdning til handling) (Sæson 8) havde premiere på Netflix Danmark den 29. januar, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Dealers: Put Your Money Where Your Mouth Is på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Dealers: Put Your Money Where Your Mouth Is (Krejlere: Gør holdning til handling) (Sæson 8) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dealers: Put Your Money Where Your Mouth Is (Sæson 8) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dealers: Put Your Money Where Your Mouth Is, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dealers: Put Your Money Where Your Mouth Is (Krejlere: Gør holdning til handling) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar