Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dealin’ with Idiots

Dealin’ with Idiots

30/12/2013 | Ingen kommentarer

Se Dealin’ with Idiots på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Documentary, War
Instruktør: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: 105 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Resumé: En komiker mangler inspiration til sin næste film og vælger at komme lidt tættere ind på livet af de farverige forældre og trænere på sin søns baseballhold.


Se Dealin’ with Idiots på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Dealin’ with Idiots havde premiere på Netflix Danmark den 30. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dealin’ with Idiots ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Dealin’ with Idiots herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Dealin’ with Idiots er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dealin’ with Idiots stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar