Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Dear Ex

01/02/2019 | Flixfilm

Se Dear Ex på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Chih-Yen Hsu, Mag Hsu
Skuespillere: Roy Chiu, Ying-Hsuan Hsieh, Spark Chen, Joseph Huang
Spilletid: 100 min
Land: Taiwan
Sprog: Mandarin
IMDb-karakter: 7.4

Handling: En teenager er fanget i en bitter strid mellem sin viljestærke mor og en frisindet mand, der er hans nyligt afdøde fars elsker og arvingen til hans livsforsikring.

Dear Ex havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Dear Ex på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Dear Ex ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dear Ex stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dear Ex, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dear Ex er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar