Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dear John

Dear John

20/12/2013 | Flixfilm

Se Dear John på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Drama, Romance, War
Instruktør: Lasse Hallström
Skuespillere: Channing Tatum, Amanda Seyfried, Richard Jenkins, Henry Thomas
Spilletid: 108 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: Mens en amerikanske soldat er på orlov, falder han for en ung universitets studerende. Da han skal tilbage i krig er det eneste som holder dem sammen der håndskrevne breve.


Se Dear John på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDear John havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dear John ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Dear John herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Dear John er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dear John stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar