Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dear Mother

Dear Mother

11/01/2022 | Flixfilm

Dear Mother på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Da Jean-Louis' hjerte holder op med at slå, bliver han tvunget til at konfrontere sit ødipuskompleks og stille sin mor et utænkeligt spørgsmål for ikke at dø om tre dage.

Dear Mother havde premiere på Netflix Danmark den 11. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Dear Mother på YouTube.Se Dear Mother på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Dear Mother ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dear Mother stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dear Mother, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dear Mother er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar