Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dear Mr. Watterson

Dear Mr. Watterson

18/05/2014 | Flixfilm

Se Dear Mr. Watterson på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Documentary
Instruktør: Joel Allen Schroeder
Skuespillere: Berkeley Breathed, Seth Green, Stephan Pastis, Bill Amend
Spilletid: 89 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: Næsten to årtier efter udgivelsen af den sidste originale Steen og Stoffer kigger denne dokumentar på arven efter serien.


Se Dear Mr. Watterson på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDear Mr. Watterson havde premiere på Netflix Danmark den 18. maj, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dear Mr. Watterson ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Dear Mr. Watterson herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Dear Mr. Watterson er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dear Mr. Watterson stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar