Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dear My Friends

Dear My Friends

01/06/2020 | Flixfilm

Dear My Friends på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Livet er vidunderligt og fuldt af prøvelser for en gruppe venner i deres livs efterår, mens de genopdager sig selv gennem kærlighed og familie.

Dear My Friends (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Dear My Friends på YouTube.Se Dear My Friends på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Dear My Friends (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dear My Friends (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dear My Friends, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dear My Friends er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar