Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dear My Friends

Dear My Friends

01/06/2020 | Flixfilm

Se Dear My Friends på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Hyun-Jung Go, Jung-Hyun Han, Hyeon Ju, Hye-ja Kim
Spilletid: 70 min
Land: South Korea
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 8.1

Beskrivelse: Livet er vidunderligt og fuldt af prøvelser for en gruppe venner i deres livs efterår, mens de genopdager sig selv gennem kærlighed og familie.


Se Dear My Friends på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Dear My Friends (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dear My Friends (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Dear My Friends:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Dear My Friends er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dear My Friends (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar