Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dear White People

Dear White People

22/09/2021 | Flixfilm

Dear White People på Netflix

Produktionsår: 2017–2021
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Logan Browning, Brandon P Bell, DeRon Horton
Spilletid: 30 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Handling: Farvede studerende må i dagligdagen sno sig gennem fornærmende politiske regler på et førende universitet, hvor man ikke er helt så politisk korrekt, som man tror.

Dear White People (Sæson 4) havde premiere på Netflix Danmark den 22. september, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Dear White People på YouTube.Se Dear White People på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Dear White People (Sæson 4) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dear White People (Sæson 4) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dear White People, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dear White People er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar