Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dear White People

Dear White People

02/08/2019 | Ingen kommentarer

Se Dear White People på Netflix

Indspilningsår: 2017–
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Logan Browning, Brandon P Bell, DeRon Horton, Antoinette Robertson
Spilletid: 30 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Resumé: Farvede studerende må i dagligdagen sno sig gennem fornærmende politiske regler på et førende universitet, hvor man ikke er helt så politisk korrekt, som man tror.


Se Dear White People på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Dear White People (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 2. august, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dear White People (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Dear White People herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Dear White People er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dear White People (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar