Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘Dear White People’ får en fjerde og sidste sæson

‘Dear White People’ får en fjerde og sidste sæson

04/10/2019 | Flixfilm

Dear White People sæson 4Streamingtjenesten Netflix har netop annonceret, at komedieserien ‘Dear White People’ vender tilbage med en fjerde og sidste sæson.

Det skriver Netflix i en pressemeddelelse.

Annonceringen sker et par måneder efter at ‘Dear White People’ sæson 3 havde premiere i august.

Det amerikanske medie Deadline har dog hørt rygter om at det ikke vil fuldstændig slut med ‘Dear White People’, da der på nuværende tidspunkt arbejdes på at lave en spin-off. Netflix har dog ikke kommenteret på rygterne.

‘Dear White People’, der er baseret på komediefilmen af samme navn fra 2014, tager sit afsæt en et amerikansk eliteuniversitet for hvide, der afholder en fest hvor temaet er at være “klædt” ud som sorte. Dette udvikler sig naturligvis til en skandale og serien får således behandlet vigtige emner som minoriteter, politisk korrekthed m.m.

LÆS OGSÅ:   Nye film og serier på Netflix (Uge 18 – 2024)

Artiklen fortsætter under annoncen

Logan Browning, Brandon P. Bell, Antoinette Robertson, DeRon Horton, John Patrick Amedori, Ashley Blaine Featherson og Marque Richardson medvirker alle i de tidligere sæsoner og vil vende tilbage i det allersidste kapitel.

Det bliver formentlig i 2020, at de sidste 10 episoder af ‘Dear White People’ ligger klar til streaming på underholdningstjenesten.

Se komedieserien ‘Dear White People‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar