Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dear White People

Dear White People

01/01/2017 | Flixfilm

Se Dear White People på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Justin Simien
Skuespillere: Tyler James Williams, Tessa Thompson, Kyle Gallner, Teyonah Parris
Spilletid: 108 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: En racistisk fest afholdt af hvide studerende ved et prestigefyldt universitet får fire sorte studerende til at tænke over deres identitet i denne skarpe satire.


Se Dear White People på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDear White People havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dear White People ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Dear White People herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Dear White People er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dear White People stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar