Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dear Zindagi

Dear Zindagi

25/04/2017 | Flixfilm

Se Dear Zindagi på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Gauri Shinde
Skuespillere: Alia Bhatt, Shah Rukh Khan, Kunal Kapoor, Priyanka Moodley
Spilletid: 151 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 7.6

Beskrivelse: En lovende filmfotograf, der er vant til at leve et liv uden fokus, møder en utraditionel terapeut, der får hende til at tænke på en ny måde.


Se Dear Zindagi på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDear Zindagi havde premiere på Netflix Danmark den 25. april, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dear Zindagi ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Dear Zindagi herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Dear Zindagi er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dear Zindagi stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar