Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Death at a Funeral

Death at a Funeral

31/03/2017 | Ingen kommentarer

Se Death at a Funeral på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Comedy
Instruktør: Frank Oz
Skuespillere: Matthew Macfadyen, Keeley Hawes, Andy Nyman, Ewen Bremner
Spilletid: 90 min
Land: USA, Germany, UK, Netherlands
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Resumé: Da familiens mandlige overhoved dør i Los Angeles, planlægger den ældste søn pligtskyldigt begravelsen, som bliver en katastrofe takket være de farverige deltagere.


Se Death at a Funeral på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Death at a Funeral havde premiere på Netflix Danmark den 31. March, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Death at a Funeral ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Death at a Funeral herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Death at a Funeral er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Death at a Funeral stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore