Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Death at a Funeral

Death at a Funeral

15/09/2022 | Flixfilm

Death at a Funeral på Netflix

Produktionsår: 2007
Genre: Comedy
Instruktion: Frank Oz
Skuespillere: Matthew Macfadyen, Peter Dinklage, Ewen Bremner
Spilletid: 90 min
Land: United States, Germany, United Kingdom, Netherlands
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Da familiens mandlige overhoved dør i Los Angeles, planlægger den ældste søn pligtskyldigt begravelsen, som bliver en katastrofe takket være de farverige deltagere.

Death at a Funeral havde premiere på Netflix Danmark den 15. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Death at a Funeral på YouTube.Se Death at a Funeral på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Death at a Funeral ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Death at a Funeral stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Death at a Funeral, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Death at a Funeral er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar