Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Death by Magic

Death by Magic

30/11/2018 | Ingen kommentarer

Se Death by Magic på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Reality-TV
Instruktør: N/A
Skuespillere: Troy Dillinger, L.A. James, Ebonie Marie
Spilletid: 35 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Resumé: Magikeren Drummond Money-Coutts rejser verden rundt og deler ud af sin smittende kærlighed til faget, mens han prøver at udføre tricks, der har været fatale for andre.


Se Death by Magic på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Death by Magic (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 30. november, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Death by Magic (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Death by Magic herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Death by Magic er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Death by Magic (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar