Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Death Defying Acts

Death Defying Acts

07/01/2015

Se Death Defying Acts på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Drama, History, Romance, Thriller
Instruktør: Gillian Armstrong
Skuespillere: Guy Pearce, Catherine Zeta-Jones, Timothy Spall, Saoirse Ronan
Spilletid: 97 min
Land: UK, Australia
Sprog: English, Hungarian
IMDb-karakter: 5.8

Resumé: Da udbryderkongen Houdini udlover en dusør til den, som kan kontakte hans døde mor, bliver udfordringen taget op af en skotsk clairvoyant/småsvindler.


Se Death Defying Acts på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Death Defying Acts havde premiere på Netflix Danmark den 7. januar, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om Death Defying Acts ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Death Defying Acts herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Death Defying Acts er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Death Defying Acts stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar