Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Death Defying Acts

Death Defying Acts

07/01/2015 | Flixfilm

Death Defying Acts på Netflix

Produktionsår: 2007
Genre: Drama, History, Romance
Instruktion: Gillian Armstrong
Skuespillere: Catherine Zeta-Jones, Guy Pearce, Timothy Spall
Spilletid: 97 min
Land: United Kingdom, Australia
Sprog: English, Hungarian
IMDb-karakter: 5.8

Handling: Da udbryderkongen Houdini udlover en dusør til den, som kan kontakte hans døde mor, bliver udfordringen taget op af en skotsk clairvoyant/småsvindler.

Death Defying Acts havde premiere på Netflix Danmark den 7. januar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Death Defying Acts på YouTube.Se Death Defying Acts på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Death Defying Acts ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Death Defying Acts stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Death Defying Acts, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Death Defying Acts er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar