Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Death Note

Death Note

12/06/2018 | Ingen kommentarer

Se Death Note på Netflix

Indspilningsår: 2006–2007
Genre: Animation, Crime, Drama, Fantasy, Mystery, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Mamoru Miyano, Brad Swaile, Vincent Tong, Ryô Naitô
Spilletid: 24 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 9.0

Resumé: Da en japansk gymnasieelev kommer i besiddelse af en mystisk notesbog, finder han ud af, at han har magt til at dræbe dem, hvis navn han skriver ind i bogen.


Se Death Note på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Death Note (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 12. juni, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Death Note (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Death Note herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Death Note er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Death Note (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar