Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Death Note

Death Note

25/08/2017 | Flixfilm

Se Death Note på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Action, Adventure, Crime, Drama, Fantasy, Horror, Mystery, Thriller
Instruktør: Adam Wingard
Skuespillere: Nat Wolff, LaKeith Stanfield, Margaret Qualley, Shea Whigham
Spilletid: 101 min
Land: USA
Sprog: English, Japanese, Spanish
IMDb-karakter: 4.5

Beskrivelse: Light Turner finder en overnaturlig notesbog og bruger den til at slå ihjel. En detektiv, en dæmon og en pige fra klassen følger ham.


Se Death Note på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDeath Note havde premiere på Netflix Danmark den 25. august, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Death Note ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Death Note herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Death Note er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Death Note stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar