Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Death Note

Death Note

25/08/2017 | Flixfilm

Death Note på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Crime, Drama, Fantasy
Instruktion: Adam Wingard
Skuespillere: Nat Wolff, LaKeith Stanfield, Margaret Qualley
Spilletid: 101 min
Land: United States
Sprog: English, Japanese, Spanish
IMDb-karakter: 4.5

Handling: Light Turner finder en overnaturlig notesbog og bruger den til at slå ihjel. En detektiv, en dæmon og en pige fra klassen følger ham.

Death Note havde premiere på Netflix Danmark den 25. august, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Death Note på YouTube.Se Death Note på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Death Note ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Death Note stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Death Note, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Death Note er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar