Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Death of a Son

Death of a Son

08/10/2022 | Flixfilm

Death of a Son på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En sørgende mor helmer ikke, før hun har sikret sig, at de ansvarlige for hendes søns død retsforfølges i dette drama baseret på en virkelig historie.Se Death of a Son på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Death of a Son havde premiere på Netflix Danmark den 8. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Death of a Son på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Death of a Son ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Death of a Son stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Death of a Son, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Death of a Son er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar