Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Death Race

Death Race

10/04/2020 | Flixfilm

Se Death Race på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Action, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Paul W.S. Anderson
Skuespillere: Jason Statham, Joan Allen, Ian McShane, Tyrese Gibson
Spilletid: 105 min
Land: USA, Germany, UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: En mand, som er uretmæssigt dømt for mord, går med til at dyste i et opslidende tre dages kapløb mod sine medfanger i bytte for sin frihed.Se Death Race på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Death Race havde premiere på Netflix Danmark den 10. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Death Race ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Death Race:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Death Race er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Death Race stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar