Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘Death to 2020’ – Skaberen af ‘Black Mirror’ teaser nyt projekt

‘Death to 2020’ – Skaberen af ‘Black Mirror’ teaser nyt projekt

06/12/2020 | Flixfilm

netflix death to 2020Der er ingen tivivl om at 2020 har været et annus horribilis med restriktioner, aflysninger og isolation, samt budt på store menneskelige omkostninger.

Hvem anden er dermed bedre til at filmatisere året end skaberen af den dystopiske og foruroligende sci-fi-antologi-serie ‘Black Mirror‘, der udforsker temaer om moderne tech-paranoia.

Det er netop hvad som kommer til at ske når skaberen Charlie Brookers nyeste projekt ‘Death to 2020’ (‘Død over 2020’) løber over skærmen på et endnu ikke angivet tidspunkt.

Det er stadig meget sparsomt med oplysninger, men Charlie Brooker har netop frigivet en kort teaser på Twitter, som kan ses nederst i artiklen.

“Selv ikke skaberne af ‘Black Mirror’ kunne have fundet på det der er sket i år,’ står der i videoen. “Men de har noget at tilføje.”

Artiklen fortsætter under annoncen

Selvom at klippet ikke afsløre det mindste, så kom den engelske skuespiller Hugh Grant (‘The Undoing’) til at tale over sig forleden i et interview med magasinet Vulture. Her fortalte, han at ‘Death to 2020’ er en mockumentar over 2020 og at han selv vil medvirke, som en historiker. ” Du vil elske min paryk,” lyder det fra skuespilleren i interviewet.

LÆS OGSÅ:   'Paranoia' - Dansk gyser får premiere på Netflix

Det er ikke annonceret hvornår ‘Death to 2020’ (‘Død over 2020’) vil kunne streames på Netflix, men det forventes at blive i indeværende år. Mockumentaren får muligvis premiere i sidste uge af 2020.

Den interaktive ‘Black Mirror: Bandersnatch‘ blev afsløret blot 24 timer før premieren på Netflix, og det vil derfor ikke komme som den store overraskelse hvis noget lignende et tilfældet med ‘Death to 2020’.
Skriv kommentar