Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » ‘Death to 2021’: ‘Black Mirror’-skabers deprimerende årskavalkade vender tilbage

‘Death to 2021’: ‘Black Mirror’-skabers deprimerende årskavalkade vender tilbage

03/12/2021 | Flixfilm

death to 2021 netflix

2020 var på mange måneder et forfærdeligt år med restriktioner, isolation og store menneskelige omkostninger.

2021 skulle være året hvor det hele vendte og vi kunne vende tilbage til en mere eller mindre normal hverdag.

Sådan skulle det dog ikke gå. Covid-19 er stadig iblandt os og nye varianter dukker hele tiden op hvilket tvinger os til at være i konstant alarmberedskab.

Derfor giver det vældig god mening, at ‘Black Mirror’-skaberen Charlie Brookers deprimerende årskavalkade ‘Death to 2020‘ vender tilbage med ‘Death to 2021’ (‘Død over 2021’).

Artiklen fortsætter under annoncen

Mockumentar-serien har premiere den 27. december og Netflix har netop udsendt første trailer, som kan ses nederst i artiklen.

‘Death to 2021’ kaster et komisk tilbageblik på endnu et år som alle blot ønsker snart vil slutte – analyseret af de dårligst-informerede kommentatorer, du nogensinde har mødt.

LÆS OGSÅ:   Nye film og serier på Netflix (Uge 18 – 2023)

Hugh Grant, Diane Morgan og Tracey Ullman medvirker igen, mens de i år får selskab af Lucy Liu, Stockard Channing og William Jackson Harper.

Laurence Fishburne, Samuel L Jackson og Lisa Kudrow var også med i ‘Death to 2020’, men de dukker ikke umiddelbart op i den nye special.

Charlie Brooker er kendt for at skabe skarpe fortællinger med temaer inden for moderne techno-paranoia i den dystopiske og foruroligende sci-fi-antologiseriea ‘Black Mirror‘, som også kan streames på Netflix.

Se ‘Death to 2021’ på Netflix Danmark fra den 27. december.
Skriv kommentar