Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Death to 2021

Death to 2021

27/12/2021 | Flixfilm

Death to 2021 på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Comedy
Instruktion: Jack Clough, Josh Ruben
Skuespillere: Hugh Grant, Joe Keery, William Jackson Harper
Spilletid: 60 min
Land: United States, United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Dette komiske tilbageblik blander arkivmateriale og sketches i et gensyn med al den gru – og glæde i ny og næ – som 2021 bød på.

Death to 2021 havde premiere på Netflix Danmark den 27. december, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Death to 2021 på YouTube.Se Death to 2021 på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Death to 2021 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Death to 2021 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Death to 2021, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Death to 2021 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar