Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Death Wish

Death Wish

01/07/2021 | Flixfilm

Se Death Wish på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Action, Crime, Drama
Instruktion: Eli Roth
Skuespillere: Bruce Willis, Vincent D'Onofrio, Elisabeth Shue
Spilletid: 107 min
Land: United States, Canada
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Dr. Paul Kersey gennemfører sin egen form for voldelige selvtægt, efter at hans kone og datter er blevet brutalt overfaldet.

Death Wish havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Death Wish på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Death Wish ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Death Wish stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Death Wish, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Death Wish er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar