Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Deaw 13 Thai Stand Up Comedy

Deaw 13 Thai Stand Up Comedy

11/10/2022 | Flixfilm

Deaw 13 Thai Stand Up Comedy på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Den thailandske standupkomiker Udom Taephanich vender tilbage til scenen og begræder alt fra prostataundersøgelser til begravelser – med sin karakteristiske humor.

Deaw 13 Thai Stand Up Comedy havde premiere på Netflix Danmark den 11. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Deaw 13 Thai Stand Up Comedy på YouTube.Se Deaw 13 Thai Stand Up Comedy på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Deaw 13 Thai Stand Up Comedy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Deaw 13 Thai Stand Up Comedy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Deaw 13 Thai Stand Up Comedy, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Deaw 13 Thai Stand Up Comedy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar