Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Debout les crabes, la mer monte!

Debout les crabes, la mer monte!

13/03/2022 | Flixfilm

Debout les crabes, la mer monte! på Netflix

Produktionsår: 1983
Genre: Comedy
Instruktion: Jean-Jacques Grand-Jouan
Skuespillere: Martin Lamotte, Véronique Genest, Virginie Thévenet
Spilletid: 90 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 4.2

Handling: Under et forsøg på at hævne sig på sin alfons møder en sexarbejder en charmerende gift mand, som inviterer hende med hjem – hvilket skaber splid mellem ham og konen.Se Debout les crabes, la mer monte! på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Debout les crabes, la mer monte! havde premiere på Netflix Danmark den 13. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Debout les crabes, la mer monte! på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Debout les crabes, la mer monte! ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Debout les crabes, la mer monte! stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Debout les crabes, la mer monte!, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Debout les crabes, la mer monte! er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar